Tvoje grlo je tvoja snaga

Agencija: Imago Ogilvy;

Klijent: Krka-farma

BRIEF: Tržište oralnih antiseptika stagnira već godinama. Ali bez obzira na tu činjenicu, Septolete odlučuju lansirati novi proizvod, Septolete Duo – jedinstveni proizvod na tržištu s dvostrukim djelovanjem. Konkurencija je brojna i snažno prisutna u medijima te većinom koristi komunikaciju problem – proizvod – rješenje. Septolete odlučuju ići u brand story komunikaciju sa snažnom emotivnom komponentom.

RJEŠENJE: Grlo je nezamjenjiv i neprocjenjiv dio našeg tijela koji nam pomaže u nebrojenim životnim situacijama: od prvog bebinog plača kojim privlačimo pozornost, preko riječi utjehe ili motivacije, usklika zadovoljstva, krikova u opasnosti, uzvika samoohrabrenja... grlo je to koje nam daje snagu. Naše grlo je naša snaga. A da bi grlo bilo snažno, tu su Septolete Total.

KREATIVNA IDEJA: Kreativna ideja u dvije riječi – Oda grlu.

REALIZACIJA: Glavna ideja je prilagođena svakom mediju da bi kroz njega prenijela poruku Tvoje grlo je tvoja snaga i pričala priču o snazi koju nam grlo daje u svim životnim situacijama. Septolete Duo su tako postale “sponzor” naše ljudske snage koja se manifestira kroz zdravo i snažno grlo, jer tvoje grlo je naša snaga. U TV spotu je to bila oda grlu, sponzorstvo hokejaškog kluba je realizirano kroz osmišljavanje navijačke himne, ambijent medij je dao priliku ljudima da dignu svoj glas kroz Vox populi kutak…

PROJEKTNI TIM
Vođa projekta: Sarah Glasinović
Izvršni kreativni direktor, tekstopisac: Igor Mladinović
Stariji umjetnički direktor: Saša Perić
Direktor inovacija: Darko Bosnar