Keš kredit rješava sve

Agencija: Ovation BBDO;

Klijent: UniCredit Bank Srbija

Nagrada: Bronza u kategoriji Finansije i platne kartice (Effie Serbia); agencija: Ovation BBDO; klijent: UniCredit Bank Srbija

BRIEF: Na kreativan i uvjerljiv način predstaviti jednostavno i sveobuhvatno bankarsko rješenje, uz navođenje svih relevantnih prednosti na način da proizvod bude dovoljno distinktivan na prezasićenom tržištu gotovinskih kredita u Srbiji.

RJEŠENJE: Gotovinski kredit UniCredit banke predstavlja jedinstveno sredstvo za prevazilaženje finansijskih poteškoća, ali istovremeno i izazov u preovladavajućoj kulturi ličnih pozajmica – okrećeš se banci kad te prijatelji i rodbina odbiju. Ali šta bi bilo ako bi ti izašli u susret, odlučni da ti pomognu u situaciji kad ti je novac hitno potreban?

KREATIVNA IDEJA: Rješenje koje stvara sasvim nove probleme.

REALIZACIJA: Naš protagonista odlučuje uzeti gotovinski kredit UniCredit Banke zbog nevjerovatno dobrih uslova koje banka nudi i sada ima problem – mora obavijestiti sve prijatelje i rodbinu koji su odlučili da mu pomognu i pozajme novac da mu njihova pomoć ipak nije potrebna. O tome nas obavještava u TV oglasu, kao i putem ostalih kanala komunikacije. 

PROJEKTNI TIM

Vođe projekta: Marko Pešić, Sonja Kalušević
Kreativni direktor: Vladimir Mitrović
Umjetnički direktor: Dejan Micić
Tekstopisac: Bojan Tanasković
Predstavnici klijenta: Nataša Kuzmanovski, Aleksandar Milić, Maja Majkić